website banner

Careers

Latest Jobs Offers

Shift Supervisor

Nov 2019

Rotselaar, Belgium

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Rotselaar zijn we momenteel op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten voor de functie Shift Supervisor.

Je werkzaamheden:
Als Shift Supervisor geef je leiding aan de Operators en Proces Technicians in jouw team. Je bent verantwoordelijk voor de volledige aansturing van het productieproces tijdens je shift, de bewaking van de voortgang evenals het efficiënt inzetten van personeel en middelen. Je hebt dagelijks overleg met de verschillende afdelingen en de overige Supervisors wanneer het gaat om productkwaliteit, ombouwen en onderhoud van machines. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve inzet van middelen zodat aan de leveringsafspraken met de klant kan worden voldaan. Je rapporteert aan de Production Manager en je zal gedurende 40 uur per week werkzaam zijn in een vroege-late dienst.

Functie-eisen

Wat wij van je verwachten:
• Secundair onderwijs, of door werkervaring dit denkniveau bereikt;
• Aantoonbare leidinggevende ervaring & capaciteiten;
• Focus op voortdurende verbetering van werkprocessen en ontwikkeling van medewerkers;
• Kennis van MS-Office;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Goede communicatieve vaardigheden
• Je bent enthousiast, stressbestendig, staat stevig in je schoenen en je kan relativeren.

Wat heeft Graham je te bieden:

Graham Packaging Rotselaar is een jong, dynamisch, volcontinu en modern bedrijf met een sterke focus op groei en ontwikkeling. Dit biedt ruime mogelijkheden voor ons personeel in de vorm van een modern pakket aan primaire, secundaire arbeidsvoorwaarden en faciliteiten zoals training en opleiding.

Sollicitatie:

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV met motivatie via e-mail naar Linda.Hebberecht@grahampackaging.com. Voor informatie over de vacature kan je contact opnemen met Marc Boeykens (Production Manager), telefoonnummer: +32 1644 1600.

If you are interested in this job position please contact